Μιλόγεβιτς: Τα κομμάτια που ψάχνει για το παζλ της ενδεκάδας της ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: Τα κομμάτια που ψάχνει για το παζλ της ενδεκάδας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η νέα ΑΕΚ θα είναι διαφορετική τουλάχιστον κατά τα 9/11 σε σχέση με πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν σαφές, πως το φετινό καλοκαίρι αποτελούσε ορόσημο για την ΑΕΚ. Επειτα από τρεις διαδοχικές αποτυχημένες σεζόν με αποκορύφωμα την περυσινή θλιβερή αγωνιστικά εικόνα, η ΑΕΚ ήξερε πως πρέπει να αλλάξει. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που σε ελάχιστα πράγματα – σε επίπεδο 11άδας τουλάχιστον – θυμίζει την ομάδα της περασμένης σεζόν. Και είμαστε ακόμα εν μέσω μεταγραφών.

Ηδη, με την απόκτηση του Αμραμπατ, η ΑΕΚ έχει φτάσει τις δέκα μεταγραφές. Κοινός παρονομαστής σχεδόν σε όλες, πως επιχείρησε να αποκτήσει παίκτες με προσωπικότητα, αγωνιστική ποιότητα και εμπειρία για τις δύσκολες συνθήκες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Από τις δέκα κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα, μόνο δύο προορίζονται για βοηθητικούς ρόλους: ο Μήτογλου, που κατά τα φαινόμενα μένει ως 5η λύση στα στόπερ και ο Παρράς, που εξ αρχής τέθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ Β’.

Δείτε περισσότερα για το παζλ της ενδεκάδας της ΑΕΚ εδώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X