Σημαντικό πρόβλημα με Γκαρσία -Μπαίνει να κάνει καθαρισμό στο γόνατο!

Σημαντικό πρόβλημα με Γκαρσία -Μπαίνει να κάνει καθαρισμό στο γόνατο!
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο και αποφασίστηκε να υποβληθεί αύριο, Τετάρτη, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στον μηνίσκο, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ενωσης Λάκη Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο παίκτης της ΑΕΚ έχει υποστεί μια μικρή ρήξη στο μηνίσκο και λόγω και της μη έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και της διακοπής της εθνικής κρίθηκε σκόπιμο να μην πάει συντηρητικά αλλά αποφασίστηκε μετά και τις σημερινές εξετάσεις να κάνει καθαρισμό, τον οποίο θα του κάνει ο Λάκης Νικολάου.

Η τελική απόφαση πάρθηκε σήμερα, ώστε να μην του έβγανε μεγαλύτερο πρόβλημα στη διάρκεια της χρονιάς. Ο Γκαρσία αναμένεται να είναι εντάξει σε 3-4 εβδομάδες.

Να υπενθυμίσουμε Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και την περσινή σεζόν στο ξεκίνημα, όταν είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, που τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες. Ηταν κάτι ωστόσο που ξεπέρασε στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 35 συμμετοχές, έξι γκολ και επτά ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X