Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Miami Open - Σάκκαρη: Ματς - όνειρο και πρόκριση στους «4» (VIDEO)

Με 2-0 σετ ηττήθηκε από την Κέρμπερ και έμεινε εκτός τουρνουά στο Σινσινάτι, η Μαρία Σάκκαρη, μόλις από τον πρώτο γύρο του τουρνουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Western & Southern Open του Σινσινάτι, από τη στιγμή που ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Αντζελίκ Κέρμπερ, και αποκλείστηκε από τον Α’ γύρο.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Κέρμπερ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως μιλάμε για μία τενίστρια που έχει φτάσει ως την κορυφή αυτής.

Στην αναμέτρηση, η Ελληνίδα τενίστρια είχε μεγάλο πρόβλημα στο σερβίς και ήταν κακή στο πρώτο σετ, στο οποίο έμεινε στο ματς μέχρι το πέμπτο game, όπου έχανε με 3-2, προτού χάσει τα επόμενα τρία και μείνει πίσω με 1-0.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο… νορμάλ, με την Κέρμπερ να παίρνει σημαντικό προβάδισμα με 3-1 και να φτάνει τελικά στη νίκη με το νέο μπρέικ στο 5-2.

Τα σετ: 6-2, 6-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X