
Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη σήμερα ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγία Όλγα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και βρίσκεται στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Ωστόσο, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.
Οπως αναφέρει το iefimerida.gr, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Αυτό είναι το «καυτό» μοντέλο που ακολουθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τελειώνει του Κέιλορ Νάβας

NBA: «Εξωγήινος» Αντετοκούνμπο, έβαλε 41 πόντους στους Πέισερς και οδήγησε του Μπακς στη νίκη (VIDEO)

Άρης: Κρίνεται σήμερα για τέσσερις ενόψει ΑΕΚ

Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ λίγο έξω από το Αγρίνιο – Για παράνομη οπλοφορία