Παπαδημητρίου: «Αυτό που έγινε στην Εύβοια δείχνει πόσο απροετοίμαστοι είμαστε σαν χώρα»

Παπαδημητρίου: «Αυτό που έγινε στην Εύβοια δείχνει πόσο απροετοίμαστοι είμαστε σαν χώρα»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαδημητρίου για την Βόρεια Εύβοια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου, έκανε ανάρτηση για την καταστροφή της Βόρειας Εύβοιας.

Η καταστροφή της Βόρειας Εύβοιας έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, ωστόσο για όσους έχουν άμεση σχέση με την περιοχή το τραύμα γίνεται ακόμη πιο βαθύ. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου, κατάγεται από το χωριό Παπάδες στην Βόρεια Εύβοια, όπου μένουν μόνιμα και οι γονείς του, ενώ ο ίδιος μεγάλωσε εκεί. Το χωριό δέχθηκε τρομερό πλήγμα από την καταστροφική πυρκαγιά και τα σπίτια σώθηκαν από τις προσπάθειες όσων κατοίκων έμειναν εκεί, παρά την εντολή εκκένωσης.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με μια πολύ χαρακτηριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν και ειδικά στο χωριό του και γενικά στην περιοχή.

Αναφέρει αναλυτικά: 

«Αυτό που έγινε στην Β. Εύβοια, όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας δείχνει ακόμη μια φορά πόσο απροετοίμαστοι είμαστε σαν χώρα σε πολλά πράγματα. Ακόμη κι αν δεχθώ πως είναι ακραία φαινόμενα, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουμε την στοιχειώδη οργάνωση και προπάντων σχέδιο και ψυχραιμία. Στη Βόρειο Εύβοια όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, που ζουν οι γονείς μου και βρίσκεται το πατρικό μου, έχει συντελεσθεί εκτός από μια τεράστια οικολογική καταστροφή και μια οικονομική. Είναι προτεραιότητα να διασφαλιστεί η ανθρώπινη ζωή. Αλλά με σχέδιο και πλάνο.

Το δικό μου χωριό εκκενώθηκε έγκαιρα και νωρίς. Σώθηκε όμως αυτό, όπως και το σπίτι μου, από 10-15 παιδιά που αρνήθηκαν να το εγκαταλείψουν και πάλεψαν ως οπισθοφυλακή και το έσωσαν. Αυτό δεν είναι σχέδιο. Αυτό είναι ψυχή, γενναιότητα και παλικαριά. Τους ευχαριστώ και θα τους ευχαριστώ μια ζωή. Είναι τα πρότυπα μου!!!

Ακούστηκε ότι τα σπίτια ξαναγίνονται. Βεβαίως ξαναγίνονται, αλλά με βοήθεια οικονομική και στήριξη. Γιατί στην Βόρειο Εύβοια ζουν άνθρωποι του μεροκάματου: Υλοτόμοι, μελισσοκόμοι, γεωργοί, ρετσινοσυλλέκτες, ελαιοπαραγωγοί, ψαράδες κλπ. Που πλέον δεν έχουν να κάνουν κάτι. Δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς την οικογένεια τους, ούτε να φτιάξουν ξανά το σπίτι τους. Ας κρατηθεί αυτή η υπόσχεση. Τώρα χρειάζεται στήριξη πραγματική σε όλους τους πληγέντες, σε όλη την Ελλάδα. Είναι SOS!!! Ακόμη καίγεται η Εύβοια, ακόμη καίγεται η Ελλάδα! SOS.».

Παπαδημητρίου: «Αυτό που έγινε στην Εύβοια δείχνει πόσο απροετοίμαστοι είμαστε σαν χώρα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X