Κλείνει Μόουζες και Γόντικα ο Ιωνικός

Κλείνει Μόουζες και Γόντικα ο Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά σε διπλή ενίσχυση της φροντ λάιν του βρίσκεται ο Ιωνικός, αφού οι Νικαιώτες ετοιμάζονται να κλείσουν δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ, τους Κίνγκσλεϊ Μόουζες και Κωστή Γόντικα.

Ήδη έχει ανανεώσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στον «Πλάτωνα», όπως και ο Νίκος Χουγκάζ (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), ενώ αποκτήθηκαν οι Γιάννης Αθηναίου και Γιουτζίν Τζέρμαν. Αυτά όμως ήταν απλά το… ορεκτικό, καθώς οι σημαντικές κινήσεις δεν σταματούν εκεί.

Κάτοικοι Νίκαιας ετοιμάζονται να γίνουν την ερχόμενη σεζόν τόσο ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, όσο και ο Κωστής Γόντικας, δύο παίκτες που συνυπήρξαν την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ και αναμένεται να δώσουν μεγάλη ποιότητα και βάθος στη φροντ λάιν της ομάδας του Κούρο Σεγκούρα.

Την περσινή σεζόν ο Νιγηριανός αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την «Ένωση» στην Basket League, έχοντας 4,4 πόντους (53,7% δίποντα, 23,8% τρίποντα, 65,5% βολές), 3,4 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ και 0,4 μπλοκ μέσο όρο σε 14:37 λεπτά ανά αγώνα. Επιπλέον, κατάγραψε 9 συμμετοχές στο BCL και μέτρησε 9,2 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,6 μπλοκ σε σχεδόν 20 λεπτά ανά ματς.

Από την άλλη, ο Έλληνας σέντερ έπαιξε 15 φορές πέρυσι στο πρωτάθλημα της χώρας και μέτρησε 4,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ και 0,5 μπλοκ μέσο όρο σε 11:12 ανά παιχνίδι. Στο BCL αγωνίστηκε μόλις σε έναν αγώνα, όπου σε 13 λεπτά σημείωσε 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X