«Τρολάρει» ο Τούχελ: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε και Χάαλαντ, θέλαμε και τον Λεβαντόφσκι για 10αρι»

Τούχελ-Έμερι: Οι δύο προπονητές που απέλυσε η Παρί πήραν Champions και Europa League σε λίγες ημέρες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ «τρόλαρε» του δημοσιογράφους.

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας (14/08, 17:00, Cosmote Sport 1 HD) για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσπάθεια των Λονδρέζων να αποκτήσουν και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Γερμανός τεχνικός, έχοντας μπόλικη διάθεση για χιούμορ, τόνισε ότι όχι μόνο ήθελε τον Νορβηγό φορ, μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά είχε εισηγηθεί και για την απόκτηση του Λεβαντόφσκι, τον οποίο θα έβαζε στη θέση “10”.

Συγκεκριμένα για τον Χάαλαντ ανέφερε: “Προσπαθήσαμε να πάρουμε Χάαλαντ και Λουκάκου μαζί, θέλαμε επίσης να έχουμε και τον Λεβαντόφσκι για δεκάρι πίσω τους. Δυστυχώς, η διοίκηση δεν μας άκουσε”.

Ωστόσο στη συνέχεια πήρε σοβαρό ύφος και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Λουκάκου είναι ο παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας και ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει η στρατηγική της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για τον Λουκάκου: ” Ψάχναμε για ένα συγκεκριμένο προφίλ επιθετικού. Ο Ρομέλου νιώθει αισιόδοξος να παίξει με δύναμη, να παίξει με την πλάτη στο τέρμα, ωστόσο είναι πολύ δυνατός στο να χρησιμοποιεί την ταχύτητά του. Αυτό θα είναι ένα κλειδί στο παιχνίδι μας και θα μας βοηθήσει στην αντεπίθεση με την ταχύτητά του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X