Μανέ: «Στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Θέλει να αγοράσει ομάδα ο Μανέ
Photo Credits: INTIME

Η Premier League ξεκινάει σήμερα, με τη Λίβερπουλ να ρίχνεται στη μάχη αύριο και το Σαντιό Μανέ να δηλώνει ξεκάθαρα πως στόχος των Κόκκινων είναι το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαντιό Μανέ μιλώντας στο σάιτ της Λίβερπουλ, έκανε ξεκάθαρο το στόχο της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον αυριανό αγώνα (14/8 19:30) με τη Νόριτς. Τέλος σχολίασε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Για το γεγονός ότι η ομάδα κάνει πρεμιέρα με την Norwich όπως το 2019 είπε:

«Νομίζω πως αυτή είναι μια πολύ καλή σύμπτωση, καθώς εκείνη την σεζόν κερδίσαμε το πρωτάθλημα και κάναμε πρεμιέρα κόντρα στην Νόριτς, κερδίζοντας με 4-1.

Ελπίζουμε να συμβεί και φέτος η ίδια σύμπτωση και επίσης ελπίζουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα! Εννοείται πως αυτός είναι ο στόχος μας.

Ακόμα θυμάμαι πως εκείνο το καλοκαίρι (2019) είχα μόνο 10 ημέρες διακοπών. Η φετινή σεζόν είναι όμως διαφορετική, γιατί είχα αρκετές ημέρες διακοπών. Ελπίζω να είναι μια συναρπαστική σεζόν, τόσο για εμένα, όσο και για την Λίβερπουλ».

Πως αισθάνεται πριν την έναρξη της σεζόν:

«Νομίζω πως είναι πάντα σημαντικό για έναν παίκτη να ξεκουράζεται. Αυτό το καλοκαίρι είχαμε αρκετές ημέρες ξεκούρασης. Ήταν οι μεγαλύτερες διακοπές που έχω κάνει ως παίκτης της Λίβερπουλ. Η προετοιμασία πήγε καλά και θεωρώ πως όλοι είναι σωματικά έτοιμοι και ανυπομονούν για τη νέα σεζόν.

Σωματικά και ψυχολογικά είναι όλα (όσα χρειάζονται) εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:

«Ναι, όπως λέω πάντα, το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς, νομίζω ότι δεν είναι ποδόσφαιρο. Προφανώς πέρυσι, για να είμαι ειλικρινής, μας έλειψαν πολύ οι οπαδοί μας και ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι μια διαφορετική σεζόν.

Ειδικότερα επειδή οι οπαδοί επιστρέφουν στο γήπεδο και επειδή, έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Μπορώ να πω ότι έπαιξαν μεγάλο, τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μας, οπότε η επιστροφή τους πιστεύω ότι είναι ένα άλλο μπόνους για εμάς, σίγουρα.

Φυσικά, περιμένεις όλα αυτά τα πράγματα, να πας σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και να σε γιουχάρουν, αλλά νομίζω ότι ειδικά για μένα και τους συμπαίκτες μου, αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Εμένα μου αρέσει και δεν με νοιάζει. Μου δίνει επιπλέον κίνητρο και ανυπομονώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X