Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ)

Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ)

Ηρθε Αθήνα η Εθνική Ελλάδας πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο βρίσκονται πλέον στην Αθήνα.

Η Εθνική Ελλάδας πόλο έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», εκεί που την υποδέχθηκε πλήθος κόσμου.

Τόσο οι συγγενείς των αθλητών μας, όσο και απλώς κόσμος που ένιωσε υπερηφάνεια για την προσπάθειά τους, βρέθηκαν εκεί και τους αποθέωσαν. Φυσικά, σε λίγη ώρα θα παραχωρήσουν και Συνέντευξη Τύπου.

Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ) Εθνική πόλο: Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X