Μάνι Χάρις - Ο MVP επέστρεψε στην ΑΕΚ

Μάνι Χάρις - Ο MVP επέστρεψε στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μάνι Χάρις επέστρεψε στην ΑΕΚ με την ελπίδα να φέρει νέες επιτυχίες στην ομάδα

Ο Μάνι Χάρις, ο άνθρωπος που οδήγησε την ΑΕΚ στην πιο πετυχημένη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, συμφώνησε με τον Μάκη Αγγελόπουλο και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της «Βασίλισσας» την νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, που έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον παίκτη, χειρίστηκε ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με τον Χάρις, εφόσον πήρε το ok από τον προπονητή της ΑΕΚ, φτάνοντας τελικά στο deal. Από την πλευρά του ο «Μίσιγκαν Μάμπα» είναι πολύ χαρούμενος που γυρίζει στην ομάδα που του έδωσε την δυνατότητα να πάρει τους πρώτους του τίτλους εκτός Αμερικής και να γίνει ευρέως γνωστός και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα, που τον γνωρίζει αρκετά καλά. Την σεζόν 2018-19 συνεργάστηκαν στην Μπαχτσεσεχίρ, όπου ο Χάρις σε 12 αγώνες με την Τουρκική ομάδα είχε 21.9 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο αγωνιζόμενος για περίπου 34 λεπτά.  Την χρονιά 2019-20 τον πήρε για 3 ματς πλέι-οφ στην Χαποέλ Χολόν όπου και εκεί βομβάρδισε τα καλάθια με 22 πόντους μέσο όρο.

Ιδανικό το περιβάλλον της ΑΕΚ

Ο Μάνι Χάρις από την μέρα που έφυγε από την ΑΕΚ, ουσιαστικά δεν βρήκε πουθενά ένα μέρος και μια ομάδα που να καθίσει για αρκετό καιρό για αυτό άλλαξε 5 ομάδες σε 3 χρόνια. Ο Αμερικανός είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας με ιδιαιτερότητες για αυτό κιόλας δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα και στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αρμόζει στα προσόντα του. Το περιβάλλον της Ένωσης ήταν αυτό που τον εμπιστεύτηκε, του συμπεριφέρθηκε διαφορετικά και τον έχρισε ηγέτη της, για αυτό κιόλας απέδωσε όπως έπρεπε.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ για την επιστροφή του MVP Χάρις στην ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X