Επίσημο: Η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Μιτάι μέχρι το 2026!

Επίσημο: Η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Μιτάι μέχρι το 2026!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάριο Μιτάι στην ΑΕΚ μέχρι το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Μάριο Μιτάι!

«Επέκταση μέχρι το 2026 του συμβολαίου του Μάριο Μιτάι με την ΑΕΚ! Μάριο, συνέχισε να εκπληρώνεις τα όνειρά σου με την κιτρινόμαυρη φανέλα», γράφει η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον νεαρό Αλβανό μπακ.

Μπορεί τυπικά να πρόκειται για επέκταση του συμβολαίου του, αλλά επί της ουσίας ο Μάριο ΜΙτάι σήμερα, αφού έχει συμπληρώσει τα 18 του χρόνια και έχει το σχετικό δικαίωμα έχει υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Ετσι η Ενωση έκλεισε τις εκκρεμότητές της με τα τρία σημαντικά της πρότζεκτ. Ο λόγος φυσικά για τους Ζίγκα Λάτσι και Μιχάλη Κοσίδης εκτός του Μιτάι.

O Μιτάι εντάχθηκε στις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες το 2017, αρχικά στην Κ-15, στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-16, Κ-17 και Κ-19 του συλλίγου και στις 18 Οκτωβρίου 2020 έγινε ο νεαρότερος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στον αγώνα με τη Λέστερ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, στις 10 Δεκεμβρίου 2020, ο Μιτάι έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ.

Τελείωσε την περσινή πρώτη του επαγγελματική σεζόν, πριν από τη συμπλήρωση των 18 του χρόνων, με δέκα συμμετοχές και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League, δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει ήδη τρεις ευρωπαϊκές συμμετοχές, αφού αγωνίστηκε και στα δύο ματς με τη Βελέζ Μόσταρ αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X