ΑΕΚ: Φιλικό απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ: Φιλικό απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης απόψε στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της στο UEFA Conference League ρίχνει όλο το βάρος στην προετοιμασία της ενόψει του πρωταθλήματος της Super League.

Ετσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 21-22 Αυγούστο, με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Πρώτο φιλικό απόψε (20:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα, ενώ θα υπάρξει ακόμη ένα το άλλο Σάββατο στις 14 Αυγούστου πιθανότατα στο ΟΑΚΑ με τη Λαμία.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και θα προφυλαχθεί. Ενώ και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Μάριο Μιτάι και Κώστας Γαλανόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης τους και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμοι στο αποψινό φιλικό.

Ενώ λογικά και ο Μισελέν δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ανακοινώθηκε πριν δύο μέρες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X