Οργή από τη Δήμαρχο Οιχαλίας στην Μεσσηνία: «Μας άφησαν να καούμε!» (VIDEO)

Οργή από τη Δήμαρχο Οιχαλίας στην Μεσσηνία: «Μας άφησαν να καούμε!» (VIDEO)

"Μας αφήσανε να καούμε” είπε οργισμένη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Μας αφήσανε να καούμε” είπε οργισμένη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία στάθηκε ιδιαιτέρως στην ανεπάρκεια των εναέριων μέσων.
“Δυστυχώς δεν είχαμε βοήθεια από εναέρια μέσα το πρωί και για αυτό έγινε όλα. Αν το πρωί που η φωτιά ήταν σε ύφεση είχαμε ρίψεις από αεροπλάνα, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ” τόνισε. Η κ. Γεωργακοπούλου μάλιστα επεσήμανε ότι “οι μόνοι που τρέχουν είναι οι εθελοντές με τρακτέρ, τα πυροσβεστικά των δήμων και μόνο 4 οχήματα της Πυροσβεστικής από Καλαμάτα και Μελιγαλά, αντί για 50 που χρειάζονταν για μία τέτοια φωτιά”.

Τέλος αναφέρθηκε στα 1.500 περίπου άτομα, που χρειάστηκε να αφήσουν τα σπίτια τους μετά τις εκκενώσεις, σημειώνοντας ότι άνοιξαν από την αρχή όλα τα κλιματιζόμενα δημοτικά κτήρια για να φιλοξενήσουν όσους είχαν ανάγκη, ενώ θα υπάρξει μέριμνα και για την περαιτέρω φιλοξενία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X