Μάλμε – Ρέιντζερς 2-1: Στο 95' το έσωσαν οι Σκωτσέζοι -Ολα ανοικτά για την πρόκριση

Μάλμε – Ρέιντζερς 2-1: Στο 95' το έσωσαν οι Σκωτσέζοι -Ολα ανοικτά για την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάλμε, με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά, φάνηκε να καθαρίζει στη Σουηδία, αλλά η Ρέιντζερς σκόραρε στο 95′ και με το 2-1 δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για το ποια θα βρει ο Ολυμπιακός στα Play Off του Champions League.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, με πολλά φάουλ και ελάχιστα ρίσκα. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς σημαντικές φάσεις και τους Σκωτσέζους να δείχνουν… πιο ομάδα στο γήπεδο, όμως η επανάληψη είχε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Στίβεν Τζέραρντ και την ομάδα του.

Ο νεαρός Σέβρος Βέλκο Μπιρμάντσεβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσουκαρίτσκι έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του αφού, μέσα σε ένα δίλεπτο διέλυσε το αμυντικό πλάνο των «τζερς».

Με σέντρα ακριβείας (47’) βρήκε τον Ρίκς, ο οποίος με μονοκόμματο βολέ έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο 23χρονος εξτρέμ τελείωσε με υποδειγματικό πλασέ μία γρήγορη αντεπίθεση και έκανε το 2-0 (49’), σε μία εξέλιξη που δεν περίμενε και ο πιο αισιόδοξος Σουηδός οπαδός.

Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό στην συνέχεια, με τους Σκωτσέζους να παίζουν στο μισό γήπεδο την Μάλμε, αλλά να μην βρίσκουν φάσεις μέχρι τις καθυστερήσεις. Στην τελευταία φάση του αγώνα και στο 95ο λεπτό όμως, ο Στίβεν Ντέιβις έκανε το 2-1 και κάπως έτσι ο επαναληπτικός του Αϊμπροξ αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον…

Μάλμε (Γιον Νταλ Τόμασον): Νταλίν, Νίλσεν, Αχμέντοτζιτς, Μοϊσάντερ, Ρικς (88′ Μπέιμο), Μπέργκετ, Ινοσεντ, Κρίστιανσεν (89′ Ράκιπ), Λεβίτσι, Τσόλακ, Μπιρμάντσεβιτς (74′ Νάλιτς)

Ρέιντζερς (Στίβεν Τζέραρντ): ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Ελάντερ, Ντέιβις, Αρφιλντ, Λούντστραμ, Ράιτ, Κεντ, Ιτεν (63′ Σάκαλα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X