Γιακουμάκης: «Θα πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα»

Γιακουμάκης: «Θα πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο του φιλικού της Φένλο με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα μεταγραφής του σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φένλο: «Περίμενα να δω λίγο πιο ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βεβαίως, αυτά τα ματς για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο. Είναι παιχνίδια προετοιμασίας, δεν μπορεί καμία ομάδα να είναι στο 100%. Θέλει χρόνο και υπομονή. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω τις μεγάλες ελληνικές ομάδες να έρχονται εδώ στην Ολλανδία, στο “σπίτι” μου και τις φιλοξενούμε. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη δουλειά, αλλά έχω την αίσθηση από αυτό που είδα πως θα πάει πολύ καλά τη νέα χρονιά. Σε ότι αφορά τη Φένλο, ελπίζω να πρωταγωνιστήσει φέτος στη δεύτερη κατηγορία και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου με μία καλή μεταγραφή που θα της προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό, για να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για να επιστρέψει στην Eredivisie».

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο ίδιος στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είχα κάποιο θέμα τραυματισμού και δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο φιλικό. Απλώς είμαι σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας πως θα ήταν καλύτερα να “προστατευτώ” από τα ματς για παν ενδεχόμενο, διότι έχουμε συμφωνήσει με το κλαμπ να πάρω μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα από μένα με τη μεταγραφή μου σε μία άλλη ομάδα».

Για το πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του: «Θέλω να πιστεύω ότι εντός μίας εβδομάδας με δέκα μέρες το πολύ θα έχουμε κάποια σημαντικά νέα, με επίσημες προτάσεις. Δεν γνωρίζω ακόμη που. Υπάρχει πιθανότητα και για εντός, αλλά και για εκτός Ολλανδίας. Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X