Χάμες: «Δεν ξέρω που θα παίζω, το κεφάλαιο Ρεάλ έχει κλείσει»

Στοίχημα: Πήρε φόρα η Εβερτον, κι όμως… ΓΚΟΛ στην Ελλάδα - «φωτιά» η τετράδα στο 18.00!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την Έβερτον δεν έχει θέση στα «ζαχαρωτά», ωστόσο, τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει που μπορεί να τον βρει η νέα σεζόν.

Ο Χάμες Ροντρίγκες σίγουρα έδωσε ποιότητα σε αρκετές περιπτώσεις στην Έβερτον, παρ’ όλα αυτά σίγουρα θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα και καλύτερα πράγματα.

Ο Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να τον πάρει μαζί του στο «Γκούντισον Παρκ», όμως, τώρα που του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ο Ιταλός κόουτς επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Έβερτον ο Χάμες δεν φαίνεται να έχει μέλλον, βάσει του αγγλικού Τύπου έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα κι εκείνος είπε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitch:

«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τι συμβαίνει στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως ότι δεν τίθεται θέμα με τη Ρεάλ. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει αυτό. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω λόγω του κ.Αντσελότι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X