Ιγκλέσιας: «Εχουμε υποφέρει όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ιγκλέσιας: «Εχουμε υποφέρει όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε τον κόσμο δίπλα μας»
Photo Credits: INTIME

Την άποψη πως «δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο» εξέφρασε ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κάθε παίκτης με κόσμο ή χωρίς θέλει να τα δώσει όλα, αλλά με τους οπαδούς στο πλευρό του κακά τα ψέματα είναι όλα διαφορετικά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, σε δηλώσεις του στο arcadiasports.gr, μίλησε για την ομάδα του, τη νέα φανέλα, τον εαυτό του και φυσικά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Ιγκλέσιας, στο arcadiasports.gr:

Είσαι ο πιο παλιός και έμπειρος παίκτης της ομάδας. Πώς βλέπεις την ομάδα μέχρι στιγμής;

Όπως πάντα, η ομάδα έχει πολλή όρεξη. Σίγουρα έφυγαν σημαντικοί παίκτες αλλά ήρθα νέοι. Είναι νωρίς, πρέπει να προσαρμοστούν αλλά η βάση που υπάρχει στην ομάδα θα τους βοηθήσει να προσαρμοστούν και να είναι έτοιμοι ώστε να βοηθήσουν το σύλλογο από το πρώτο ματς. Μέχρι τώρα, νιώθω πολύ καλά στην προετοιμασία, βλέπω πολύ καλά τα παιδιά. Τα δίνουμε όλα στις ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης. Αυτήν την εβδομάδα θα δώσουμε και το πρώτο μας φιλικό, αλλά με όσα βλέπω είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι φέτος;

Ο στόχος μου δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος. Είναι όπως πάντα. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Όσο περνούν τα χρόνια νιώθω όλο και πιο περήφανος όλο και πιο χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι εδώ με περισσότερη δύναμη. Νιώθω πολύ καλά, έχω πολλή όρεξη. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο.

Η γνώμη σου για τη νέα φανέλα;

Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φανέλα που φόρεσαν στον ΑΣΤΕΡΑ πριν από 90 χρόνια και όταν την έβαλα μ’ άρεσε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν.

Φέτος, λογικά, θα δούμε τον κόσμο και πάλι στις εξέδρες. Εχεις να πεις κάτι γι’ αυτό;

Εχω να πω ότι το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Ως ποδοσφαιριστής έτσι το νιώθω. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Εχουμε υποφέρει όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και μακάρι να μην αλλάξει τίποτα ώστε να τους έχουμε δίπλα μας. Μπορεί να μην στο 100% η πληρότητα στις εξέδρες, αλλά θα είναι αλλιώς. Θα τους έχουμε δίπλα μας και θα μας δίνουν δύναμη στα ματς. Ο κάθε παίκτης με κόσμο ή χωρίς θέλει να τα δώσει όλα, αλλά με τους οπαδούς στο πλευρό του κακά τα ψέματα είναι όλα διαφορετικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, λοιπόν. Μακάρι να περάσει σύντομα όλο αυτό που περνάμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X