Οι ευθύνες για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κάζο στην ιστορία της ΑΕΚ

Οι ευθύνες για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κάζο στην ιστορία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για το «μαύρο κουτί» του αποκλεισμού της Ενωσης από τη Βελέζ Μόσταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε κατάσταση ασφυξίας. Σε οριακό σημείο, βαδίζοντας πλέον σε τεντωμένο σχοινί. Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Βελέζ Μόσταρ, αποτελεί ιστορικό χαμηλό για τις ευρωπαϊκές μέρες της ΑΕΚ. Κυρίως όμως, αποτελεί μια τρανή απόδειξη πως έγιναν πολλά πράγματα λάθος για να φτάσει η ΑΕΚ στο σημείο μηδέν. Οσα συνέβησαν στα δύο ματς με τους Βόσνιους, αποτελούν ουσιαστικά τη συνέχεια της περυσινής άθλιας χρονιάς.

Λογικό ως ένα σημείο, εάν αναλογιστεί κάποιος πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τη Βελέζ, το βάρος κλήθηκαν να σηκώσουν κατά κύριο λόγο πρόσωπα φθαρμένα από πέρυσι. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και τους περιλαμβάνει όλους, με τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι οργισμένος και απογοητευμένος και να ζητά ευθύνες. Ποιες και σε ποιον ανήκουν; Οι απαντήσεις είναι όλες εδώ, προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη αποτύπωση της πραγματικότητας στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X