La Casa De Papel: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης σεζόν - Τι θα δούμε στο φινάλε (VIDEO)

La Casa De Papel: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης σεζόν - Τι θα δούμε στο φινάλε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την κυκλοφορία της πέμπτης -και τελευταίας- σεζόν του «La Casa De Papel», με το Netflix να δίνει στη δημοσιότητα, τη Δευτέρα (26/07), teaser διάρκειας 27 δευτερολέπτων στο οποίο o «Καθηγητής» (Άλβαρο Μόρτε) φαίνεται πως έχει συλληφθεί από τη «Σιέρα» (Νάιβα Νίμρι) χωρίς να έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης αυτή τη φορά.

Σε δύο μέρη η πέμπτη σεζόν

Το φινάλε του «La Casa De Papel» θα γραφτεί σε δέκα επεισόδια, δύο περισσότερα απ’ ό,τι είχαν οι προηγούμενοι κύκλοι, και η πέμπτη σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη.

Έτσι, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Digital Spy», το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο ακριβώς τρεις μήνες μετά, δηλαδή στις 3 Δεκεμβρίου, και κάθε ένα θα περιλαμβάνει από πέντε επεισόδια.

Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Μια σειρά όπως είναι το «La Casa De Papel», στην οποία τα πάντα ανατρέπονται, δεν μπορούσε να μην επιφυλάσσει παρά ένα εκρηκτικό φινάλε.

Έτσι, μετά τον θάνατο της «Ναϊρόμπι» (Άλμπα Φλόρες), η παρέα του «Καθηγητή» μπορεί να διέσωσε τη «Λισαβόνα», αλλά παραμένει παγιδευμένη στη Βασιλική Τράπεζα της Ισπανίας και τα δύσκολα έρχονται.

Συγκεκριμένα, στη σύνοψη της πέμπτης σεζόν αναφέρεται: «Η συμμορία έχει κλειστεί στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να σώσουν τη “Λισαβόνα”, αλλά ζουν τις πιο δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια ενός δικού τους. Ο “Καθηγητής” συνελήφθη από τη “Σιέρα” και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής».

Ακόμα, προστίθεται το εξής: «Ακριβώς όταν φαίνεται ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται που είναι πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε έχουν αντιμετωπίσει: ο Στρατός. Πλησιάζει το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία και ό,τι άρχισε ως ληστεία, θα μετατραπεί σε πόλεμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X