Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίστηκε ξανά χωρίς το εθνόσημο ο Τσιτσιπάς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίστηκε ξανά χωρίς το εθνόσημο ο Τσιτσιπάς

Νέα... γκάφα από την ΕΟΕ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο τρίτο σετ πάλι με εμφάνιση που δεν είχε το εθνόσημο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο θέμα είχε γίνει η μη ύπαρξη του εθνόσημου στις εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, στον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ζήτημα λύθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και οι δυο τους αγωνίστηκαν από εκεί και έπειτα με τις σωστές εμφανίσεις. Ωστόσο, σήμερα είδαμε ξανά τον Ελληνα τενίστα να αγωνίζεται  χωρίς το εθνόσημο, στο τρίτο σετ της αναμέτρησής του με τον Ούγκο Ουμπέρ.

Προφανώς και δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτό καθώς η ΕΟΕ είναι αρμόδια για τις εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκαλεί ερωτηματικά το αν τελικά δόθηκε μόνο μία φανέλα με το εθνόσημο στον Τσιτσιπά ή έχει συμβεί κάτι άλλο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στο τένις κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων οι αθλητές δεν έχουν υποχρέωση να φορέσουν κάτι συγκεκριμένο και έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν οι ίδιοι τις εμφανίσεις τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X