Και για Τρίπιερ η Γιουνάιτεντ -Οι δύο είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Πάει για Τρίπιερ και... εγκαταλείπει Χακίμι η Παρί!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή μεταγραφική περίοδο με τον Αγγλο δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίεραν Τρίπιερ.

Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ήδη αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ, ενώ όλα έχουν ουσιαστικά τελειώσει και για την άφιξη του Γάλλου σέντερ-μπακ, Ραφαέλ Βαράν, από την Ρεάλ. Από την Μαδρίτη αναμένεται να είναι και η 3η μεταγραφή των Κόκκινων Διαβόλων, οι οποίοι όμως πρέπει πρώτα να πουλήσουν κάποιον για να κάνουν δικό τους τον δεξιό μπακ, που πριν μερικούς μήνες στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας με την Ατλέτικο. Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Telegraph, που θέλει έναν εκ των Πολ Πογκμπά ή Τζέσι Λίνγκαρντ να είναι οι επικρατέστεροι για να αφήσουν πίσω τους το Old Trafford. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 28χρονοι, μπαίνουν φέτος στο τελευταίο έτος του συμβολαίου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X