Ολυμπιακοί Αγώνες: «Τρελάθηκε» με τον κριτή γραμμής η Σάκκαρη (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Τρελάθηκε» με τον κριτή γραμμής η Σάκκαρη (VIDEO)

Ενα σοβαρό λάθος του κριτή γραμμής παραλίγο να στοιχίσει το πρώτο σετ στην Ελληνίδα τενίστρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρέθηκε πίσω με 1-4 στο πρώτο σετ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση υπέρ της κατακτώντας το τελικά με 7-5. Τα πράγματα ήταν οριακά και δύο σοβαρά λάθη του κριτή γραμμής παραλίγο να στοιχίσει το πρώτο σετ.

Με set point η Σάκκαρη πέρασε έναν winner με το backhand και πανηγύρισε το 1-0, ωστόσο η κριτής γραμμής είχε φωνάξει «out» στο τελευταίο χτύπημα της Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Ελληνίδα υπέβαλλε ένσταση, δικαιώθηκε, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη του πόντου θεωρώντας πως η Ουκρανή είχε σταματήσει να παίζει. Ακολούθως με το σκορ 6-5 και 40-40 μία μπάλα της Σβιτολίνα ήταν έξω για περίπου 10 πόντους και ο κριτής δεν μίλησε καν θεωρώντας πως είναι μέσα. Η Σάκκαρη δικαιώθηκε και στη νέα ένσταση που έκανε.

Η συγκεκριμένη απόφαση «τρέλανε» την Ελληνίδα, αλλά ευτυχώς επέστρεψε γρήγορα σε κατάσταση ηρεμίας και πανηγύρισε με καθυστέρηση το 1-0 στα σετ.


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X