ΑΕΚ: Ο Τζαβέλλας έγινε ηγέτης με τη...μια!

Εικόνες πριν από τη σέντρα του Βελέζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για τον Τζαβέλλα, που δίνει άμεσα στην ΑΕΚ ηγετική παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκηνή πρώτη: είθισται, στην υποδοχή των νεομεταγραφέντων, οι παλιοί παίκτες να είναι εκείνοι που υποδέχονται τον καινούργιο και τον καλωσορίζουν στο νέο περιβάλλον.

Στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα και της μεταγραφής του στην ΑΕΚ , οι ρόλοι σχεδόν αντιστράφηκαν. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια, ο Τζαβέλλας ήταν εκείνος που πήγε πρώτος και χαιρέτησε αγκαλιάζοντας όλους τους νέους συμπαίκτες του, δείγμα της προσωπικότητας και της αυτοπεποίθησης που τον διακατέχει.

Σκηνή δεύτερη: Λίγες ώρες έπειτα από την άφιξη του Βράνιες στην Αθήνα και ενώ ακόμα δεν είχε κλείσει επίσημα η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για το πώς θα μπορούσε να συνυπάρξει με έναν άλλο έντονο και κάποιες φορές εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως ο Τζαβέλλας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X