Ματσιούλις: «Δεν ξέρω αν θα παίξω ακόμα, περιμένω προτάσεις»

Ματσιούλις: «Δεν ξέρω αν θα παίξω ακόμα, περιμένω προτάσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα Λιθουανικά ΜΜΕ, ο Γιόνας Ματσιούλις εξέφρασε παράπονο που δεν κλήθηκε από την εθνική Λιθουανιας και ότι δεν έχει προγραμματίσει κάτι για το μέλλον, καθώς ακόμα περιμένει προτάσεις.

Ο πρωην φοργουαρντ της ΑΕΚ, έκλεισε απότομα την πόρτα της ομάδας λίγα λεπτά μετά από το φινάλε της σεζόν 2020/21. Ο 36χρονος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Λιθουανία, δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα. Μετά από τον θάνατο του πατέρα του θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και έτσι, μετακόμισε στο Καρμελαβα της Λιθουανίας.

Συγκεκριμένα το 15min.lt αναφέρει:

«Ο Γιόνας Ματσιούλις μπορεί να έχει παίξει τον τελευταίο του αγώνα μπάσκετ. Ο 36χρονος ήλπιζε να λάβει τηλεφώνημα από τους ανθρώπους της εθνικής Λιθουανίας, αλλά το κινητό του παίκτη δεν χτύπησε. Η τελευταία του καριέρα μπορεί να είναι αυτή στην ΑΕΚ την σεζόν 2020-2021. Όπως έχει δηλώσει, δεν ξέρει ακόμα αν θα συνεχίσει να παίζει και περιμένει προτάσεις. Επίσης, προσπαθεί να προσαρμοστεί από τον χαμό του πατέρα του και θέλει να βοηθήσει την οικογένεια του.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X