Ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό (1-1) με την Αλ-Τααβόν

Ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό (1-1) με την Αλ-Τααβόν
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός ούτε απέναντι στην άσημη Αλ-Τααβόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αλ-Τααβόν, με την οποία έμεινε στο 1-1, στο πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, προσπάθησε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, ωστόσο έδειξε τη γνωστή αφέλεια που είχε και πέρυσι και κατάφερε να μην κερδίσει.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 37᾽, όταν ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα συνεργάστηκαν από αριστερά, ο Ιταλός με έξοχο τακουνάκι έβγαλε τον Χατζηθεοδωρίδη στον χώρο και ο Έλληνας μπακ με κούρσα και εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα μέσα.

Τρία λεπτά αργότερα, μετά από λάθος του Ρόμπι, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε ανισσοροπία και ο Ταβάμπα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές και δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 60′, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Βέλεθ, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πέρεθ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης, Νγκμπακοτό, Χριστογεώργος, Καμπετσής.

Αλ Τααβόν: Κάσιο, Γιαζίντ, Ταβάμπα, Σάντρο, Νουάφ, Αμποζμπάν, Κάντι, Σμουχάν, Παϊντόντ, Τζάγκο, Αμίσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X