«Η Παναχαϊκή είναι στην εντατική και ζητά απεγνωσμένα οξυγόνο»

«Η Παναχαϊκή είναι στην εντατική και ζητά απεγνωσμένα οξυγόνο»
Photo Credits: INTIME

Έντονη ανησυχία των φίλων της Παναχαϊκής για το μέλλον της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κραυγή αγωνίας από τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής «Nortenos», οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στην ιστορική ομάδα της Πάτρας.

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας. Την Τετάρτη (21/7) οι «Νortenos» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καλούν άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση στην οποία και έχουν περιέλθει οι «κοκκινόμαυροι».

Παράλληλα σε αυτή αναφέρουν πως η ομάδα βρίσκεται στην εντατική και ζητά απεγνωσμένα οξυγόνο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ανάσα, από την απόλυτη καταστροφή…

Δευτέρα, τελειώνουν τα πάντα. Καταθέτουμε εγγυητική και κερδίζουμε λίγο χρόνο, ελπίζοντας σε οριστικη λύση ή δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται παρερμηνείας, ούτε ευχολόγιων.

Αυτήν την κρίσιμη στιγμή πρέπει όλοι να κατανοήσουν, τι διακυβεύεται. Άπαντες, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες. Είναι ώρα να σωθεί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Κατεβείτε όλοι απο τα συννεφάκια σας και αντικρύστε την πραγματικότητα.

Η μάνα του λόχου η Ερασιτεχνική, μόνιμα απούσα και κάτοχος του 10%. Οι Συμμαχοι, κάτοχοι του 57%+, σύμφωνα με την ΕΕΑ, εξαφανισμένοι αν και κύριοι υπεύθυνοι και υπόλογοι, για αυτό που συμβαίνει τώρα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι στην εντατική και ζητάει απεγνωσμένα λίγο οξυγόνο. Κανένας δεν θα είναι άμοιρος ευθυνών. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X