Η ΑΕΚ θέλει το καλοκαίρι νίκες-βαθμούς για να φτιάξει τη βαθμολογία της στην UEFA -Ποια χρονιά «σβήνει»

Η ΑΕΚ θέλει το καλοκαίρι νίκες-βαθμούς για να φτιάξει τη βαθμολογία της στην UEFA -Ποια χρονιά «σβήνει»
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία για την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι για να ανέβει στην βαθμολογία της UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπαίνει απόψε στον… χορό των ευρωπαϊκών αγώνων, απέναντι στην Βελέζ στο Σεράγεβο.

Και η ΑΕΚ έχει στόχο να πάρει νίκες και βαθμούς αυτό το καλοκαίρι για να είναι στους ομίλους του Conference League και να συνεχίσει έτσι την σταθερή παρουσία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους τα τελευταία χρόνια.

Για την ΑΕΚ ο στόχος πρέπει να είναι η πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στην Βελέζ προκειμένου στη συνέχεια να κάνει το καθήκον της και απέναντι στην σουηδική Ελφσμποργκ (καθώς αυτή πιθανότατα θα είναι η αντίπαλός της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League) ώστε στα πλέι οφ ως ισχυρή στην κλήρωση να διεκδικήσει την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μια παρουσία που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ αν κάνει μια καλή πορεία να φτιάξει κι άλλο τη βαθμολογία της στο ειδικό ranking της UEFA στο οποίο ξεκινάει τη φετινή σεζόν με 19.500 βαθμούς. Άλλωστε φέτος να υπενθυμίσουμε πως σβήνει η τελευταία -σχεδόν- μηδενική σεζόν (2016-2017) και ως εκ τούτου αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να χτίσουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον τα επόμενα χρόνια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X