Μπρούνο Αλβες: Φεύγει από την Φαμαλικάο 3 εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του!

Μπρούνο Αλβες: Φεύγει από την Φαμαλικάο 3 εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του!
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρούνο Αλβες αποχωρεί από την Φαμαλικάο τρεις εβδομάδες μετά από την υπογραφή του συμβολαίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μπρούνο Aλβες, πρώην στόπερ της ΑΕΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από έντεκα χρόνια για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Φαμαλικάο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ, ο 39χρονος πρώην στόπερ της ΑΕΚ φεύγει από την Φαμαλικάο μόλις τρεις εβδομάδες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, λόγω διαφωνίας με τον Ίβο Βιέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Οι Πορτογάλοι για τη φυγή του Μπρούνο Αλβες

Το δημοσίευμα του «zap.aeiou.pt»

«Ο Πορτογάλος διεθνής Μπρούνο Άλβες φεύγει από τη Φαμαλικάο μόλις τρεις εβδομάδες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, καθώς υπήρξε διαφωνία με τον Ίβο Βιέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την «A’BOLA», ο παίκτης  συμφώνησε να αποχωρήσει από το κλαμπ χθες το βράδυ μετά από 19 ημέρες στην υπηρεσία του συλλόγου. Ο κεντρικός αμυντικός ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, τώρα 39 ετών, είχε κλείσει το συμβόλαιό του με την Πάρμα, από την Ιταλία, φτάνοντας στην Φαμαλικάο ελεύθερος, με συμβόλαιο που ισχύει για δύο σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, Ουάσινγκτον Άλβες, ο οποίος έπαιξε επίσης για τον σύλλογο.

«Η εκπροσώπηση ενός συλλόγου όπου έπαιξε ο πατέρας μου είναι πολύ ξεχωριστή. Αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί ένιωθα ότι οι άνθρωποι στο κλαμπ πιστεύουν σε μένα και ότι μου δίνουν μεγάλη σημασία », ανέφερε ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίασή του.

Η Φαμαλικάο αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα και άφησε τις εξηγήσεις για αργότερα.

Το μέλλον του Αλβες είναι, προς το παρόν, άγνωστο και αναμένεται να αναζητήσει ένα νέο κλαμπ μέσα στις επόμενες μέρες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X