Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik ξανά μαζί (ΦΩΤΟ)

Στην Τζια με ξανθιά καλλονή εθεάθη ο SNIK μετά τον χωρισμό του (VIDEO)

Ηταν αρκετή μία φωτογραφία στο Instagram, για να επιβεβαιώσει τη σχέση ανάμεσα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, και σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στις αρχές Απριλίου.

Το όμορφο μοντέλο και ο γνωστός τράπερ τήρησαν σιγήν ιχθύος γύρω από το θέμα, αποφεύγοντας έτσι να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Μετά την μετακόμιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το σπίτι τους στη Νέα Πεντέλη σε δικό της σπίτι, το unfollow και τη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram από τον Snik, το δημόσιο ευχαριστώ εκείνης στην τελευταία εκπομπή του Pop up και τις χωριστές διακοπές, φαίνεται πως οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Αυτές τις ημέρες, ο Snik βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, μέρος όπου περνάει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις διακοπές της, καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδερφή της μαζί με την οικογένειά της.

Το μοντέλο μπορεί να άφησε για λίγα εικοσιτετράωρα τη Μύκονο προκειμένου να βρεθεί στο γάμο ενός καλού φίλου της το Σαββατοκύριακο, όμως επέστρεψε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο SNIK ανήρτησε story με μία πανάκριβη μπριζόλα με φύλλα χρυσού στο τραπέζι του -δια χειρός γνωστού Τούρκου σεφ-, στο οποίο φάνηκε ένα γυναικείο χέρι να φορά ένα τεράστιο και πολύ χαρακτηριστικό δαχτυλίδι. Ένα δαχτυλίδι που όπως θυμήθηκε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous ανήκει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει φωτογραφηθεί με αυτό για το instagram της.

Δείτε το Story του Snik:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik ξανά μαζί (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X