ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς χτίζει ξανά το αμυντικό DNA των τίτλων!

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς χτίζει ξανά το αμυντικό DNA των τίτλων!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για το δίδυμο Βράνιες-Τζαβέλλα που δίνει ένταση και δυναμισμό στην άμυνα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίοδος 2017-18. Στο φινάλε της σεζόν, η ΑΕΚ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια. Κλειδιά εκείνης της επιτυχίας υπήρξαν το εξαιρετικό κλίμα και δέσιμο όλης της ομάδας, αλλά και η συμπαγής αμυντική γραμμή. Ο αριθμός των 12 τερμάτων παθητικό ήταν εντυπωσιακός, ρεκόρ για την Ενωση και σταθμός στην κατάκτηση του τίτλου. Εκτοτε, η καλή άμυνα κάθε χρόνο χειροτέρευε: 19 γκολ την επόμενη σεζόν, 32 πρόπερσι και ο εφιαλτικός απολογισμός των 45 τερμάτων πέρυσι.

Εύλογα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είχε άριστη γνώση της ΑΕΚ της περασμένης σεζόν, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο για τη νέα ομάδα την ανασυγκρότηση της άμυνας. Αλλωστε, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές – και η ΑΕΚ το έχει νιώσει ιστορικά στο πετσί της – πως η επίθεση μπορεί να δημιουργεί ευεξία και να φέρνει κόσμο στο γήπεδο, αλλά η άμυνα είναι αυτή που οδηγεί σε τίτλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X