Αλβανός: «Η ΑΕΚ έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου»

ΑΕΚ: Εικόνες του enwsi.gr από τους πανηγυρισμούς της πρωταθλήτριας Εφήβων!
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιτυχία των Εφήβων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εύσημα στους παίκτες του για την τεράστια προσπάθεια τους όχι μόνο στην τελική φάση αλλά σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά το τέλος του αγώνα της Δράμας με τον Δούκα που ανέδειξε πρωταθλήτρια την «Ένωση» σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι περίεργο να πανηγυρίζουμε μετά από έναν άλλον αγώνα, όχι το δικό μας αλλά το σύστημα είναι έτσι. Ίσως θα ήταν πιο ενδιαφέρον με τελικούς και ημιτελικούς αλλά έτσι είναι. Θεωρώ ότι δίκαια φτάσαμε εδώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που μετά από μια τέτοια χρονιά ανταπεξήλθαν τόσο καλά, Ήταν πολύ δύσκολο να τους μαζέψεις μετά από την διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Όσο για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ έχασε στην πρεμιέρα από την Δράμα αλλά και τι άλλαξε στη πορεία ο Αλβανός σχολίασε: «Η έλλειψη αγώνων ήταν και η κούραση του ταξιδιού. Το γεγονός ότι η Δράμα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν όλες οι συγκυρίες. Παρόλα αυτά πεισμώσαμε. Δείξαμε το μέταλλο και είπαμε πως εμείς θα μαχόμαστε σε όλες τις συνθήκες. Η ΑΕΚ, η Δράμα και ο Δούκας ήταν όντως οι τρεις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Εύχομαι όλα τα παιδιά να πάρουν αυτό που τους αξίζει στην πορεία τους στο άθλημα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X