Ευχαρίστησε ηλικιωμένο 100 χρονών ο Μέσι, για χειρόγραφο αρχείο που διατηρεί (VIDEO)

Ευχαρίστησε ηλικιωμένο 100 χρονών ο Μέσι, για χειρόγραφο αρχείο που διατηρεί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Viral έγινε παππούς 100 χρονών λόγω της λατρείας που έχει στον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντον Χέρμαν έγινε «viral» πριν μερικές ημέρες όταν ο εγγονός του ανέβασε ένα βίντεο για να δείξει την τρέλα του 100χρονου παππού του όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο ο ηλικιωμένος Αργεντινός κρατάει προσωπικό αρχείο με τα 730 γκολ που έχει πετύχει.

Και όχι αρχείο με βίντεο αλλά με χαρτί και μολύβι, με φωτογραφίες, έχοντας αναλυτικά στοιχεία για κάθε τέρμα που έχει πετύχει ο Μέσι στην καριέρα του.

«Μην μου πεις ότι είναι o Μέσι», είπε. «Είναι ο Μέσι», απαντά ο εγγονός του. «Και σε χαιρετά». «Απίστευτο», λέει ο γηραιός Αργεντίνος κι αναρωτιέται: «Και πού είναι; Εδώ, στο σπίτι;»

«Όχι, είναι στο σπίτι του στη Βαρκελώνη», απαντά ο Χούλιαν.

Ο τελευταίος εξήγησε επίσης την προσέγγιση του παππού του. «Δεν ξέρει την τεχνολογία. Δεν έχει τηλέφωνο, ούτε διαδίκτυο, ούτε υπολογιστή. Καταγράφει κάθε γκολ του Μέσι στα φύλλα του. Παρακολουθεί κάθε παιχνίδι κάθε φορά που παίζει η Μπάρτσα. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να το δει στην τηλεόραση, με καλεί και με ρωτά πόσα γκολ έχει σημειώσει ο Μέσι».

Δείτε την ανάρτηση εγγονού στο Instagram:

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juego La Última Y Me Voy (@julian.mc98)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X