ΑΕΚ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

ΑΕΚ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για την συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βασίλη Τσιάρτα και τον διχασμό που προκάλεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ίδιον αυτής της ομάδας. Θαρρείς και έρχεται μέσα από το dna της. Η ΑΕΚ έχει μάθει να ζει με τα πάθη της, να φτάνει πολλές φορές στα όρια νευρικής κρίσης. Ετσι συνέβη και τώρα. Εν μέσω αγωνίας για το μεταγραφικό σχεδιασμό και τις κινήσεις ενίσχυσης της Ενωσης, ήρθε η γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Βασίλη Τσιάρτα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ Β’, για να προκαλέσει διχαστικά φαινόμενα. Από το μεσημέρι και έπειτα, αυτό αποτελεί πρώτο θέμα στα «κιτρινόμαυρα» φόρα και φανερώνει τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ο Τσιάρτας αποτελεί εκ προοιμίου μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ακόμα και τον καιρό που αγωνιζόταν και έκανε μαγικά φορώντας τη φανέλα με το 10, υπήρχαν αντιδράσεις για τη στάση του. Χαρακτηριστικά όσα συνέβησαν στην περίοδο Ψωμιάδη, όταν ο Τσιάρτας είχε ταχθεί με το μέρος του κόντρα στον Σάντος, που απολάμβανε την απόλυτη στήριξη του Νικολαϊδη. Αλλά και αργότερα, όταν έφτασε να δεχθεί επίθεση στους Θρακομακεδόνες, από την άρνηση να συμβιβαστεί με τις προτάσεις της διοίκησης Νικολαϊδη.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X