Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ

ΑΕΚ Κ19: Νίκη με 2-1 το Βόλο με Λιώνη-Χριστόπουλο!
Photo Credits: INTIME

Μετά τη διάλυση της Κ19 της ΑΕΚ, οι τρεις μεγάλοι της χώρας έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από την «Ενωση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η  απόφαση της ΑΕΚ να διαλύσει το τμήμα Κ19 αποδεσμεύοντας σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές ηλικίας 17 και 18 ετών, προκάλεσε το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της χώρας για παίκτες της.

Ιδίως δύο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004 που είχαν ανεβεί στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία και αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα Super League Κ19, μπήκαν στο στόχαστρο των δύο ΠΑΕ που πρωταγωνιστούν την τελευταία δεκαετία σε επίπεδο υποδομών.

Ο ένας είναι ο στόπερ Αντωνόπουλος και ο έτερος ο επιτελικός μέσος Πιτιλάκος. Για αμφότερους ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, ενώ για τον πρώτο «ψάχνεται» μόνο ο ΠΑΟΚ. Έχουν γίνει συζητήσεις, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς στο οποίο υπάγονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Εάν μένουν ελεύθεροι, χωρίς να έχει η ΑΕΚ οικονομικές αξιώσεις (τροφεία), τότε είναι δεδομένο ότι οι δύο «4άρηδες» θα μετακινηθούν μέσα στον Ιούλιο σε άλλη μεγάλη ΠΑΕ. Εάν όχι, η κατάσταση περιπλέκεται.

Θέση στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού παίρνει ο Τζιωρτζόπουλος

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος έχει έλθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ όπου προπονούσε την ομάδα Κ11-Κ10 των ακαδημιών και είχε αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι απέδιδαν και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Σάμιο με κοινή την επιθυμία της συνεργασίας. Απομένει, όμως, να διευκρινιστεί τι ρόλο θα επιτελέσει και ποιο τμήμα θα αναλάβει. Πιθανότατα θα είναι η Κ14.

Πηγή: Gazzetta.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X