Οριστικοποιείται η συμφωνία ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο!

Οριστικοποιείται η συμφωνία ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα και περιμένει τα ευχάριστα για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Αργεντινού φορ στην Ενωση είναι κλεισμένη και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση.

Αυτές οι λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα γραφειοκρατικές διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Μόλις κλείσει η συμφωνία 100%, ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα ανακοινώσουν το deal και στη συνέχεια ο «Τσίνο» θα έρθει Αθήνα για να υπογράψει και να πάρει το αγαπημένο του «11».

Θυμίζουμε πως μεταξύ της ΑΕΚ και του Αργεντινού φορ υπάρχει συμφωνία για 4 ετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1 εκατ.ευρώ και με την Λας Πάλμας με ένα ποσό γύρω στα 1,5 εκατ. ευρώ, που θα αυξηθεί με βάση κάποια μπόνους και θα φτάσει στο 1,7 εκατ. ευρώ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X