Στοίχημα: Δυάδα που πληρώνει στη Β' Νορβηγίας!

Στοίχημα: Δυάδα που πληρώνει στη Β' Νορβηγίας!

Οι επιλογές του Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελείωσε το Euro 2020, όπως και το Copa America!

Το στοίχημα όμως δεν τελειώνει ποτέ και το Stoiximaview προτείνει για σήμερα ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

Γερβ – Ουλενσάκερ (19.00): Μπήκαμε στην 11η αγωνιστική και η κατάσταση σοβαρεύει για την Γερβ. Συνεχίζει να κάνει το ένα στεγνό καθάρισμα μετά το άλλο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο ανόδου. Συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες χωρίς καν να δεχτεί γκολ (4-0). Μπορεί με την απόδοσή της να μην ξετρελαίνει τον κόσμο, ωστόσο, είναι φουλ ουσιαστική. Στο Γκρίμσταντ είναι αήττητη φέτος μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Γερβ – Ουλενσάκερ (19.00): Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως για μια ομάδα με τις επιδόσεις της Ουλενσάκερ το έργο είναι φοβερά δύσκολο. Το τελευταίο διάστημα έχει βγει εκτός τροχιάς. Μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία, σε ματς που αν εξαιρέσει κανείς την Χαμ Καμ, τόσο η Άαλεσουντ όσο και η Ράχναϊμ ήταν βατές. Η άμυνά της κάνει νερά και κάπως έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού. Έτσι, για μια ομάδα που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω ο άσσος είναι must στο 2.03.

Γκόρουντ-Άαλεσουντ (19.00): Στο Όσλο την ίδια ώρα η Άαλεσουντ θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική κόλλησε στην έδρα της Σάντνες (0-0) και είδε το σερί των τριών νικών να σταματάει. Είναι στην 5η θέση και φυσικά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ, ωστόσο, στόχος είναι η πρώτη δυάδα από την οποία απέχει τρεις βαθμούς. Εκτός έδρας ακόμη δεν έχει στρώσει. Βγάζει φοβία στην ανάπτυξη και το παθητικό παιχνίδι δεν της πάει καθόλου, για αυτό και δέχεται περισσότερα γκολ.

Γκόρουντ-Άαλεσουντ (19.00): Το κακό για τους φιλοξενούμενους είναι πως θα πετύχουν μια ομάδα έδρας. Η Γκόρουντ, που σε πρώτη φάση θέλει να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τη ζώνη των πλέι-άουτ (+2), έχει συγκεντρώσει τους 7 από τους 12 βαθμούς της στο γήπεδό της. Μπορεί η διαφορά να μην είναι μεγάλη, ωστόσο, η εικόνα της αλλάζει στα εντός, αφού παίζει πιο απελευθερωμένα και με λιγότερο άγχος. Το τελευταίο διάστημα σκοράρει με άνεση και αν βάλουμε στην εξίσωση την.. υποχρέωση αλλά και τα προβλήματα του φαβορί δεν αποκλείεται να έχουμε ανοιχτό ματς. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το GG & Over 2.5 στο δελεαστικό 1.94.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X