Ο Πέτσας με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο Κονέ φροντίζει για το ρόστερ, εμείς ας φροντίσουμε για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα» (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτσας με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο Κονέ φροντίζει για το ρόστερ, εμείς ας φροντίσουμε για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα είχε ο Παναγιώτης Κονέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Κονέ είχε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, σε φωτογραφία που ανάρτηση κρατά τη νέα φανέλα της ΑΕΚ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου και γράφει: «Ο Παναγιώτης Κονέ φροντίζει για το ρόστερ. Ολοι εμείς ας φροντίσομε για την ασφαλή επιστροφή μας στα γήπεδα».

Μάλιστα, ο Στέλιος Πέτσας συναντήθηκε και με τον Ντούσαν Σάκοτα, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Με τον υψηλό-με όλο το νόημα της λέξης- προσκεκλημένο που δίνει μαθήματα ζωής, όχι μόνο για το μπάσκετ».

Δείτε:

Ο Πέτσας με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο Κονέ φροντίζει για το ρόστερ, εμείς ας φροντίσουμε για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα» (ΦΩΤΟ) Ο Πέτσας με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο Κονέ φροντίζει για το ρόστερ, εμείς ας φροντίσουμε για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα» (ΦΩΤΟ)

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X