Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ)

Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας πάνω στον άλλο διασκέδαζαν δεκάδες άτομα, σε κορωνοπάρτι που έγινε σε βίλα στην Μύκονο, κάτι το οποίο έχει γίνει μάστιγα για το νησί τα τελευταία δύο χρόνια.

Μπορεί τα νέα μέτρα για την εστίαση να σόκαραν τους Μυκονιάτες σε μια σεζόν που μέχρι στιγμής θυμίζει αυτή του 2019, δεν απασχόλησαν όμως καθόλου αυτούς που διοργανώνουν καθημερινά τα περίφημα πάρτι σε βίλες.

Εκεί όπου δεκάδες άτομα συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλο, όπως έγινε χθες το βράδυ σε μία από αυτές.

Με τον dj να «βαράει» και τα ντεσιμπέλ να δονούν τον χώρο, οι προσκεκλημένοι στο πάρτι που είχαν ειδοποιηθεί με sms, ξεσάλωσαν μέχρι την ανατολή του ηλίου.Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ) Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ) Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ) Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ) Μύκονος: «Κορωνοπάρτι» δίχως αύριο σε βίλα του νησιού (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X