Ατζέντης Μοχαμαντί: «Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για την ΑΕΚ»

Ατζέντης Μοχαμαντί: «Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η δήλωση του ατζέντη του Μίλαντ Μοχαμαντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαντ Μοχαμαντί βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ βγήκε στην αγορά μετά την πρόθεση της Γάνδης να τον αφήσει ελεύθερο. Η επαφή του με την ΑΕΚ δεν είναι πρόσφατη, αλλά κρατάει μέρες. Ο Ιρανός, ανεξαρτήτως της έκβασης των συζητήσεων μεταξύ των συλλόγων, έχει και το ελεύθερο εκ μέρους της Γάνδης και να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκεί φυσικά να υπάρξει προσφορά που ικανοποιεί τον βελγικό σύλλογο.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα media στο Βέλγιο, η Γάνδη έχει αποδεχτεί δύο προσφορές για τον Μοχαμαντί, μια από τους «κιτρινόμαυρους» και μία από τη Φερεντσβάρος. Αν ισχύει, απομένει η συμφωνία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα έχει τον τελικό λόγο.

«Ναι, είναι αλήθεια πως έχουμε δεχτεί εδώ και μέρες την πρόταση της ΑΕΚ. Μπορώ να σας βεβαιώσω όμως πως δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση. Ο Μίλαντ έχει και άλλες επιλογές που θέλει να ελέγξει μέχρι να καταλήξει», το σχόλιο του ατζέντη του Ιρανού μπακ στο SPORT24, Μορτεζά Ταλεγκάνι, ο οποίος απαντώντας στην πρόθεση της Ενωσης να κλείσει την υπόθεση του 28χρονου ακραίου όσο το δυνατόν συντομότερα, δεν ενίσχυσε αισιοδοξία.

«Συγκεκριμένα πάντως για την προοπτική της ΑΕΚ, δεν πιστεύω πως θα αργήσουν οι οριστικές εξελίξεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο νομίζω, το αργότερο. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν θα έδινα πολλές πιθανότητες στη συμφωνία με την ελληνική ομάδα», τόνισε ο ατζέντης του Μοχαμαντί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X