Οι κότες του ΟΣΦΠ το... έσκασαν και αντί για Α2, βγάζουν γλώσσα στην ΑΕΚ του τρεμπλ!

Οι κότες του ΟΣΦΠ το... έσκασαν και αντί για Α2, βγάζουν γλώσσα στην ΑΕΚ του τρεμπλ!
Photo Credits: INTIME

«Μικρή» ομάδα, «λιποτάκτες» του πρωταθλήματος για να μην ζήσουν από κοντά το μεγαλείο της ΑΕΚάρας του Παπασταμάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του τρεμπλ από την ΑΕΚ που έγραψε ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ, ο Ολυμπιακός δεν …άντεξε και ήθελε να «κερδίσει» λίγο από την δόξα της.

Αλλιώς δεν εξηγείται η άνευ ουσίας ανακοίνωση που εξέδωσε με την οποία επιτέθηκε προσωπικά στον Σταμάτη Παπασταμάτη.

Μια κενή ανακοίνωση, το ίδιο κενή με την ομάδα του Πειραιά που δεν έχει μάθει τι σημαίνει υγιής ανταγωνισμός, ευ αγωνίζεσθαι και ευγενή άμιλλα. Την στιγμή που η ΑΕΚ συνεχάρη το πόλο του Ολυμπιακού με τριαντάφυλλα, η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού …συνεχάρη την ΑΕΚ με μια κωμική ανακοίνωση προσπαθώντας μάταια να μειώσει το ιστορικό της επίτευγμα.

Τι ακριβώς εννοεί λοιπόν η ομάδα των ΙΕΚ Ξυνή όταν μιλάει για συνθήκες κανονικότητας, ισονομίας και ανταγωνισμού; Οι ίδιες συνθήκες που επικράτησαν για όλες τις ομάδες φέτος και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να τις αντέξει. Δεν κατάφερε να σηκώσει το οικονομικό βάρος και να κρατήσει τους αθλητές του χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την πανδημία.

Οι συνθήκες ήταν ίδιες για όλες τις ομάδες και όλες προς τιμή τους έμειναν και πάλεψαν. Μόνο ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πηδήξει από το καράβι.

Ο υψηλός ανταγωνισμός που αναφέρεται είναι πραγματικά αστείο. Θεωρεί πως με την αποχώρηση του μειώθηκε ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος την στιγμή που ο Διομήδης και ο ΠΑΟΚ δυσκόλεψαν περισσότερο την ΑΕΚ από ότι ο πλήρης Ολυμπιακός. Αν δεν το θυμάται, να του το θυμίσουμε εμείς πως στην πρεμιέρα η ΑΕΚ του έδωσε το πρώτο δυνατό χαστούκι και αφού είδε πως θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα αποφάσισε να την …κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Ξέχασε την ποινή -χάδι!

Για ποια ηθική δικαίωση μιλάει ο Ολυμπιακός που έδειξε την πόρτα της εξόδου σε όλους τους παίκτες του και μετά ξεκίνησε πάλι να ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά σαν να μην έγινε τίποτα. Αφού του αρέσει τόσο πολύ η εφαρμογή των κανονισμών και των νόμων γιατί δεν μας  είπε κάτι για το -4 που θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Μήπως ο κανονισμός προέβλεπε υποβιβασμό στην Α2; Αν εφαρμοζόταν ο νόμος που τόσο πολύ τον έχει κάνει σημαία στο παρελθόν αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πειραιά έπρεπε να έχει λόγo μόνο για το πρωτάθλημα της Α2.

Έφυγε με την ουρά στα σκέλια στα μέσα της σεζόν βλέποντας την …φάπα που θα ερχόταν και τώρα θεωρεί πως η ΑΕΚ του τρεμπλ και του ευρωπαϊκού έχει λόγω να ασχολείται μαζί του.

Η ΑΕΚ έχει πάψει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό και να χρησιμοποιεί το όνομα του, βλέπετε δεν ασχολήθηκε καν με την τιμωρία χάδι που του επέβαλλε η ομοσπονδία για την προσβολή του αθλήματος. Μπορείτε να προσπαθήσετε να μειώσετε όσο θέλετε τον θρίαμβο της ΑΕΚ, τον έχουν αναγνωρίσει άλλωστε στην Ευρώπη αυτοί που πρέπει. Η «μικροψυχία» σας δεν μπορεί να την αγγίξει.

Αντί λοιπόν να επιτίθεστε σε παράγοντες σαν τον Σταμάτη Παπασταμάτη θα έπρεπε να εύχεστε να γεμίσει το άθλημα με δαύτους για να πάει επιτέλους μπροστά. Εκτός και αν αυτό δεν σας συμφέρει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X