Ουρές 100 μέτρων στο λιμάνι του Πειραιά! (VIDEO)

Ουρές 100 μέτρων στο λιμάνι του Πειραιά! (VIDEO)

Αυξημένη σήμερα το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά ήταν μεγάλη από το πρωί της Παρασκευής και μάλιστα ξεπερνούσε τα 100 μέτρα με τους ταξιδιώτες να περιμένουν υπομονετικά να μπουν στα πλοία έχοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Οι έλεγχοι από τους λιμενικούς ήταν ιδιαίτερα αυστηροί. Τους ζητούσαν να κρατάνε τα πιστοποιητικά στο χέρι ή να τα δείχνουν από το κινητό τους, ενώ παράλληλα έκαναν συστάσεις για τήρηση των αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Από το λιμάνι του Πειραιά είναι προγραμματισμένο να εκτελεστούν 25 δρομολόγια προς τα νησιά, για την επιστροφή από τα οποία υπάρχει αυστηρή σύσταση να γίνεται με αρνητικό self test.

Ανάλογη εικόνα είχαμε και στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος έλεγχος γινόταν στις πύλες έξω από το λιμάνι περιμένει, ενώ ο δεύτερος γινόταν πριν οι ταξιδιώτες επιβιβαστούν.

Οι ταξιδιώτες οι περισσότεροι ήταν νέοι επέλεξαν τα νέα δρομολόγια για Σκόπελο, Σκιάθο, Αλόννησο προορισμούς ιδιαίτερα δημοφιλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X