Απόπειρα αυτοκτονίας από την αδερφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα

Απόπειρα αυτοκτονίας από την αδερφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα
Photo Credits: INTIME

Η Ρομίνα Σάλα, αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρομίνα Σάλα προκαλεί νέο σοκ στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή που τον Ιανουάριο του 2019 σε μια μεταγραφή, έχασε τη ζωή του σε αεροπορική τραγωδία κατά την μετακίνησή του στο Κάρντιφ.

Η ιστορία εκείνη απασχόλησε έντονα τον κόσμο του ποδοσφαίρου για αρκετούς μήνες, με τον παίκτη να έχει μπλέξει με περίεργους μάνατζερ, εκείνους να έχουν επιστρατεύσει περίεργους πιλότους και ένα αεροσκάφος κάθε άλλο παρά λειτουργικό ώστε ο παίκτης να ταξιδέψει για το Κάρντιφ.

Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα η περιπέτεια της αδερφής του, Ρομίνα Σάλα, η οποία είναι και μητέρα ενός 6χρονου παιδιού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Nacion», η Ρομίνα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και την εντόπισαν δίχως τις αισθήσεις της στο σπίτι της. Φέρεται να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, με φίλο της να έχει τονίσει πως λάμβανε ανησυχητικά μηνύματα από εκείνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X