«Εκπληξη η ένταξη του Εντσάμ στην προετοιμασία της Σέλτικ-Τον πιστεύει ο Ποστέκογλου»

«Εκπληξη η ένταξη του Εντσάμ στην προετοιμασία της Σέλτικ-Τον πιστεύει ο Ποστέκογλου»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι για τον Ολιβιέ Εντσάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά το τελευταίο καιρό στο… σίριαλ με τον Ολιβιέ Εντσάμ έγινε έκπληξη και ανατράπηκαν όλα.

Ο Γάλλος μέσος που πριν λίγο καιρό φάνταζε… ξένο σώμα στην Σέλτικ και η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα μαζί του και περίμενε να μείνει ελεύθερος για να τον αποκτήσει, χθες ακολούθησε κανονικά τους «Κέλτες» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ουαλία.

Με την εξέλιξη αυτή, αιφνιδιάστηκαν και τα σκωτσέζικα ΜΜΕ και πλέον όλα ξεκινούν από μηδενική βάση, αναφορικά με το μέλλον του στη Σέλτικ.

Σύμφωνα με το «67hailhail», ο Ποστέκογλου πιστεύει στον Εντσάμ και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αναμένεται να αποφασίσει για το αν θα τον κρατήσει ή όχι στο ρόστερ. Από αύριο και μέχρι τις 17 Ιουλίου, η Σέλτικ θα δώσει τέσσερα φιλικά (λίγο πριν τις κρίσιμες μάχες για τα προκριματικά του Champions League με την Μίντιλαντ στις 20 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα) και εκεί θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γάλλου που ακόμα και τώρα παραμένει… θολό.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X