Κόπα Αμέρικα: Δύσκολα στον τελικό η Βραζιλία, 1-0 το Περού (VIDEO)

Κόπα Αμέρικα: Δύσκολα στον τελικό η Βραζιλία, 1-0 το Περού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Πακετά οδήγησε τη Βραζιλία στον τελικό του Copa America.

Μετά από το γκολ του που έκρινε τον προημιτελικό κόντρα στη Χιλή, σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς και χάρισε τη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) στη Σελεσάο στον ημιτελικό με το Περού και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης στις 10 Ιουλίου με αντίπαλο την Αργεντινή ή την Κολομβία, οι οποίες αναμετρώνται τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/7, 04:00). Για να σκοράρει όμως o 23χρονος μεσοεπιθετικός χρειάστηκε η μαγική έμπνευση του Νεϊμάρ, ο οποίος χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, άδειασε με ποδιά τον Κάγενς και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του.


Τα ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης του 2019 βρέθηκε στα ημιτελικά και επικράτησε όπως και τότε η Βραζιλία, η οποία… εντός έδρας θα διεκδικήσει το 10ό της τρόπαιο. Παράλληλα συνεχίστηκε και το αήττητο του Τίτε, ως ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, σε επίσημα ματς κόντρα σε ομάδες της Νοτίου Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X