Τρίτο τεστ για την ΑΕΚ στην Ολλανδία σήμερα με την Αντβέρπ (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τρίτο τεστ για την ΑΕΚ στην Ολλανδία σήμερα με την Αντβέρπ (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει το τρίτο της φιλικό στην Ολλανδία σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα τεστ για την ΑΕΚ σήμερα.

Η Ενωση αντιμετωπίζει στο τρίτο της φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία την βελγική Αντβέρπ στο Γκίζλε, με το ματς να ξεκινάει στις 18:00 (CS1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η Αντβέρπ τερμάτισε τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα στο Βέλγιο, μετά και την διαδικασία των play offs για την ανάδειξη πρωταθλητή. Στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει δεύτερη. Θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ο Δικέφαλος νίκησε 3-1 την Φίτεσε και με το ίδιο σκορ έχασε από την Φέγενορντ το περασμένο Σάββατο. Σήμερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με απουσίες, την στιγμή που περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση.


Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ οι Στάνκοβιτς, Λάτσι, Κάτσικας είναι στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική 11άδα με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Νεντελτσεάρου με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, Σάκχοφ-Σιμάνσκι στον άξονα, τον Ανσαριφάρντ σε θέση φορ και στην τριάδα πίσω του οι Μάνταλος-Γκαρσία-Τάνκοβιτς σε σύστημα 4-2-3-1.


Ακόμα ένα φιλικό για την ΑΕΚ

Μετά το φιλικό με την Φίτεσε, τη Φέγενορντ και το σημερινό με την Αντβέρπ, την Παρασκευή στις 19:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X