Με Τζαβέλλα και διαφορετικό σχηματισμό η ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα σε Αντβέρπ

Με Τζαβέλλα και διαφορετικό σχηματισμό η ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα σε Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Το τρίτο της φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (Cosmote Sport) την βελγική Αντβέρπ στο τρίτο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ο Δικέφαλος νίκησε 3-1 την Φίτεσε και με το ίδιο σκορ έχασε από την Φέγενορντ το περασμένο Σάββατο. Σήμερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με απουσίες, την στιγμή που περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση.

Η ενδεκάδα και τα προβλήματα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ οι Στάνκοβιτς, Λάτσι, Κάτσικας είναι στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική 11άδα με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Νεντελτσεάρου με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, Σάκχοφ-Σιμάνσκι στον άξονα, τον Ανσαριφάρντ σε θέση φορ και στην τριάδα πίσω του οι Μάνταλος-Γκαρσία-Τάνκοβιτς σε σύστημα 4-2-3-1.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X