Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής -Ψηφοφορία... «θρίλερ»! (VIDEO)

Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής -Ψηφοφορία... «θρίλερ»! (VIDEO)

Μεγάλο ντέρμπι αποδείχθηκε ο τελικός του Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor 4!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) ο μεγάλος τελικός του Survivor 4, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να κερδίζει το τεράστιο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά των ψήφων τους ήταν μικρότερη του 1%, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Οι δυο τους ψηφίστηκαν θετικά από το κοινό στον ημιτελικό, για να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στην τελευταία βραδιά. Είχαν επικρατήσει έναντι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που ήταν υποψήφια μαζί τους, αλλά και του Γιώργου Κορόμι που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού λίγο νωρίτερα.

Το Survivor 4 έριξε αυλαία μετά από 6,5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παίκτες πέρασαν μοναδικές στιγμές, αντιξοότητες, χαρές, λύπες και η παραγωγή είχε ετοιμάσει μια θεαματική βραδιά γεμάτη κέφι, γέλιο και συγκινήσεις.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του τελικού του Survivor









LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X