Μάντσεστερ Σίτι: Αντουάν Γκριεζμάν, η εναλλακτική λύση αντί του Κέιν

Γκριεζμάν μετά από την ήττα από την Γιουβέντους: «Ολα ήταν λάθος, το σφάλμα είναι δικό μας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν θα κινηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Η Μάντσεστερ Σίτι πριν από μερικές ημέρες κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ προκειμένου να την πείσει για την μεταγραφή του Χάρι Κέιν.

Σε περίπτωση όμως που λάβει αρνητική απάντηση από τα «σπιρούνια», τότε έχει στη λίστα της εναλλακτικό πλάνο, το οποίο ακούει στο όνομα Αντουάν Γκριεζμάν. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρδιόλα και σύμφωνα με τις οικονομικές ανάγκες της της Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή του στους «Πολίτες» θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εφικτή από αυτή του Κέιν.

Μάλιστα, η Σίτι για να πείσει τους «μπλαουγκράνα» για τον Γκριεζμάν είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Εμερίκ Λαπόρτ ή τον Μπερνάρντο Σίλβα ή ακόμα και τον Ζοάο Κανσέλο, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Καταλανού τεχνικού, Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X