Μορένο: «Όταν χάνεις πέναλτι στο επόμενο έχεις αμφιβολίες»

Μορένο: «Όταν χάνεις πέναλτι στο επόμενο έχεις αμφιβολίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το άγχος που του δημιούργησε το χαμένο πέναλτι στον αγώνα με την Πολωνία, αλλά και για την διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα της Ισπανίας με την Ελβετία αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Ζεράρ Μορένο.

Στα ημιτελικά του Euro 2020, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία προκρίθηκε η Ισπανία, η οποία χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Ελβετίας.

Ο άσος των «φούριας ρόχας», Ζεράρ Μορένο ήταν ένας από τους παίκτες, που ευστόχησαν στην διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο το χαμένο του πέναλτι στον αγώνα με την Πολωνία ήταν αυτό που έκανε δύσκολη την κατάσταση για τον ίδιο.

«Προσπαθούσα να μην σκέφτομαι το τελευταίο πέναλτι, έπρεπε να είμαι ήρεμος. Σκεφτόμουν τους ανθρώπους που με στηρίζουν κάθε μέρα και πάνω απ’ όλα είχα τη δύναμη της αποφασιστικότητας. Είναι αλήθεια ότι όταν χάνεις ένα πέναλτι στο επόμενο έχεις αμφιβολίες, ευτυχώς πήγε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μορένο.

Στην συνέχεια των όσων είπε ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής; «Ήταν ένα ματς που δεν αξίζαμε να πάμε στα πέναλτι, έπρεπε να νικήσουμε πιο νωρίς. Ήταν μία διαδικασία με τρομερά συναισθήματα και ένταση. Παίζονταν τα ημιτελικά και στο τέλος απολαύσαμε την πρόκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X