EURO 2021 - Κέιν: «Είναι μια ευκαιρία για εμάς»

Κέιν: «Όραμα μας να κατακτήσουμε μια μεγάλη διοργάνωση»
Photo Credits: INTIME

Το τρόπαιο ονειρεύονται ήδη οι Αγγλοι, οι οποίοι βρίσκονται στα ημιτελικά του EURO 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… It’s coming home παίρνει σάρκα και οστά, όσο πάμε πιο βαθιά στο EURO 2021 και οι Αγγλοι βλέπουν το πρώτο τους τρόπαιο μετά από το Μουντιάλ του 1966 να είναι όλο και πιο κοντά.

Ο Χάρι Κέιν με δηλώσεις του έδειξε πως σέβεται τους Δανούς, ωστόσο δεν έκρυψε πως θεωρούν ότι είναι η μεγαλύτερή τους ευκαιρία να το σηκώσουν, με σύμμαχο το ότι παίζουν εντός έδρας.

Αναλυτικά τα λόγια του Άγγλου επιθετικού:

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Δανούς. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι εάν αγωνιστούμε σωστά και παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για τον προσεχή ημιτελικό με αντίπαλο την Δανία», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ της Τότεναμ, ενώ συνέχισε:

«Πολλοί από εμάς που παίζουμε τώρα δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν αυτό στο Γουέμπλεϊ, σε ένα μεγάλο τουρνουά ξανά. Είναι μια ευκαιρία για εμάς και πρέπει να την πιάσουμε και με τα δύο χέρια. Πρέπει να απολαύσουμε το να είμαστε σε αυτό περιβάλλον. Με τη Γερμανία το γήπεδο λειτούργησε, ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι με τη Δανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X